Waarom lid worden? Wat vertellen onze leden?

"Ken je LAVA nog niet ?
Door diverse omstandigheden komen mensen soms zonder partner in het leven te staan. Je wil graag wandelen, fietsen, iets gaan drinken en nog veel meer, maar alleen is dat niet zo leuk en altijd het vijfde wiel aan de wagen zijn wil je ook niet.
Wie handig is op computer googelt wel eens op het internet en ontdekt onze vereniging. Anderen horen het bestaan van de vereniging van kennissen. En dan komt die eerste stap: nieuwsgierig maar ook een beetje angstig naar de infoavond gaan.
De eerste vrijdag van elke maand vindt de infoavond plaats in zaal Elckerlyc in Sint-LambrechtsHerk. Het is een gezellig samenzijn met velen, die allen voor de eerste keer komen kijken of LAVA beantwoordt aan hun verwachtingen. Je wordt ontvangen door enkele leden van het bestuur. Je krijgt een drankje aangeboden en het bestuur vertelt op een duidelijke en warme manier over de vereniging, de activiteiten, het programmaboekje, de mogelijkheden en zo veel meer. Er ontstaan al spontane contacten met de aanwezigen. Een echte aanrader. Kom jij ook ?"

“Lava is het beste wat ik tegenkwam sinds ik single ben”

“Bij Lava vind je opnieuw echte vrienden”

“In die 20 jaren dat ik getrouwd was heb ik nog niet een tiende zoveel plezier gemaakt en gelachen als nu bij Lava”

“Ik ben nog niet zo lang lid van Lava en vond er enkele goede vrienden. We hebben samen al veel gelachen.     Ik ben enorm blij deze vereniging te hebben leren kennen."

Contacteer Roger

Interesse om lid te worden? Stuur een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel Roger op het nummer 0486 125 913.
 

Of kom vrijblijvend naar een infoavond

De eerste maal kan je op een informele manier kennis maken met onze vereniging op één van onze infoavonden.

  • iedere eerste vrijdagavond van de maand om 20u00

  • kom naar Elckerlyc, Pastorijstraat 4 in Sint-Lambrechts-Herk

Info lidgeld :

Vanaf 1 januari 2022 bedraagt het lidgeld van onze vereniging € 20. Voor dit bedrag ben je een jaar lid en kan je aan alle activiteiten deelnemen. Het maandelijks programma kan je downloaden van deze website (onder tabblad 'programma'). Iedere maand ontvang je een bericht per SMS zodra er een nieuw programma op de website beschikbaar is. 
Leden die een gedrukt programma per post wensen te ontvangen, betalen € 30 lidgeld.

Nieuwe leden betalen het eerste jaar (€ 10 administratiekosten inbegrepen) : € 30 of € 40 al naargelang je het programma via de website downloadt of het papieren programma wenst toegestuurd te krijgen. 

 

Bankrekening
IBAN:     BE 33 7755 9540 7946
BIC:       GKCCBEBB

Joomla Template by Joomla51.com