Ik dacht: ‘Ik ga bij Lava om te wandelen’. Awel, ik doe het na al die jaren nog altijd graag.

Ik dacht: ‘Laat mij eens meegaan op wandelvakantie’. Awel, ik doe het na al die jaren nog altijd graag. Ik dacht: ‘Doe eens iets geks en schrijf je eens in voor theater’. Awel, een nieuwe wereld opende zich voor mij.

Jef Neve was TOP! En ik die niet meteen een liefhebber ben van Jazz. Maar Jef is een entertainer die leuk contact maakt met zijn publiek. En bovenal is hij een enorm getalenteerd muzikant!

Kleinkunst is wel écht mijn ding. Nostalgie hé. Maar dat gebracht door drie enthousiaste prachtige stemmen van Tine Embrechts, Clara Cleymans en Lucas Van den Eynde was héél mooi! Of waren het vier artiesten, want Tine stond daar hoogzwanger dat podium op en af te lopen. Gekke maar toffe meid!

Samen met de bus naar Maastricht voor een toneelstuk: daar kijk ik altijd weer naar uit. Wat een talent loopt daar rond. Toneelgroep Amsterdam bracht de tragedie ‘Medea’. Daar word je niet bepaald vrolijk van. Maar de bewerking en het acteren grijpt je meteen naar de keel. Gedurfd maar zeker de moeite waard. En natuurlijk sluiten we zo’n cultuuravond steevast af met een glaasje samen met onze Lavaleden. Gezellig!

Bedankt CP voor het verrijkend aanbod waar iedereen wel ergens zijn gading vindt. 

Terug

Joomla Template by Joomla51.com