Doe ik een das aan of wordt het een strikje?

Ga ik in het lang of in het kort?

Het was duidelijk dat velen voor dit eerste feest na corona én speciaal voor het zilveren jubileum een ​​extra inspanning wilden doen.

Toen enkele uren op voorhand het bestuur een foto van de zaal doorstuurde, kregen we alleen maar meer zin. Hoe prachtig was die wel niet!!! Herkenrode is dan ook een toplocatie!

De weergoden ons gunstig gezind en receptie met lekkere hapjes kon voortgaan. Het gaf ons ook de gelegenheid om hier en daar mensen te begroeten die we door corona al lang niet meer gezien hadden. Heel prettig!

Tijdens het feest konden we eten en drinken à volonté. Aan het buffet waren er keuzemogelijkheden en onze glazen waren gevuld.

Maar wat lavaleden zeker boeit is dat ze kunnen dansen van kijken naar anderen die dansen. Dat zien we nu ook aan de dinsdag dansparen die 's les volgen. Maar de luxe van onze oefenzaal hadden we daar wel niet. Tussen de tafels en langs de zijkant van de tafels ontstaan ​​extra dansplekjes. Vindingrijke mensen vinden voor alles een oplossing. Er was ook geen moeite gespaard voor de muziek. Een orkest en een dj zorgden voor de sfeer, waarbij de voorkeur toch bleek te gaan naar de dj omdat hij meer de dansmuziek van Lava liet horen.

Het was een dansfeest, maar vooral een dankfeest. Al 25 jaar lang spant het bestuur van Lava zich in om alleenstaande mensen kansen te geven aan activiteiten deel te nemen en andere mensen te leren kennen. Mooie langdurige vriendschappen en samenwerkingen er vaak uit voort. Er waren meerdere leden aanwezig die bijna 25 jaar lid waren.

Daarom beste bestuur en alle vorige besturen: een zeer welgemeende DANK JE WEL voor jullie inzet en prestaties bij Lava. Dat we nog jaren mogen genieten van ons samenzijn en van de vele activiteiten!

Een bestuur alleen kan Lava niet rechthouden. Ook een welgemeende DANK JE WEL aan alle lavaleden die gedurende al die jaren activiteiten hebben georganiseerd. Het is echt te veel om te noemen, maar jullie inzet is zo noodzakelijk voor de goede werking van Lava.

Wie weet kunnen we eens beginnen aan een activiteit die jij organiseert?

We kijken alvast alvast naar uit.

Terug

 

 

Joomla Template by Joomla51.com