De eerste dag was het weer ons droog gezind , maar het was frisjes. Ondanks dat genoot toch iedereen. Met de gezellige en lekkere tussenstops was de eerste dag al zeer geslaagd. 44 km hadden we erop zitten toen we arriveerden aan het hotel.

 

Een lekker eerste avondmaal met een gezellige babbel en de eerste dag zat er op.

 

Een overheerlijk uitgebreid ontbijt stond er vanaf 7u voor ons klaar. Om 10u was het vertrek gepland en werd iedereen aan de start verwacht.

 

Om de tweede dag geen risico te nemen dat de weergoden ons niet goed gezind zouden zijn, was Diane extra vroeg opgestaan, om de zon boven aan de hemel voor ons te gaan ophangen. En ja hoor ! Dat heeft zijn vruchten afgeworpen, want het werd een zonnige dag. Waarvoor nogmaals van harte dank Diane, want dat moet een klus geweest zijn ! J

 

Een lunchstop in Uden met een o.a. geen Italiaans, maar Hollands ijs, maar het smaakte overheerlijk. De rij van LAVA was lang om aan te schuiven. Jammer genoeg vertrapte Herman zich daar in de buurt, maar hij werd overmand door vrouwelijk schoon dat hem met veel toewijding verzorgde om zijn kwetsuren te stelpen en te verzorgen.

 

Na 66 km in de beentjes, een wasje, een plasje, een opdirkbeurt, konden we aanschuiven aan ons tweede avondmaal. Lekker, gezellig en een super bediening. Eén van de desserts was een coupe met boerenjongens en de meesten dachten "lekker ijs met krieken", maar het bleken rozijnen te zijn. Alles was top !

 

Voor diegenen die nog geen zin hadden om te gaan slapen en nog wilden nakeuvelen, was er een afsluitertje in de bar.

 

De valiezen werden weer gedeeltelijk gepakt en laadden we de batterijtjes, letterlijk en figuurlijk, weer op voor de laatste dag.

 

Ook de derde dag bleef het droog tot op het laatste kwartiertje na, probeerde de regen ons nat te maken.

 

Een prachtige molen, bezoek aan een alpaca-boerderij hoorden er vandaag ook bij.

 

Een paar lavamensen maakten gebruik van de shuttle vanuit het hotel richting

 

's Hertogenbosch stad en genoten daar van hun dag.

 

Na weer gepakt en gezakt te zijn, 175 km in de beentjes, fijn gezelschap, lekker eten en drinken, mooie kamers en genoten van een prachtige omgeving, werd er nog even gekeuveld op het terras van het hotel. Tevreden, blije gezichten zaten er van Lava, vertellend hoe goed het weekend weer was geweest.

 

Nadien vertrok iedereen weer richting België, huiswaarts, met een voldaan gevoel.

 

 

 

Bedankt aan de initiatiefnemers, begeleiders en iedereen voor weer deze fijne ervaring !

 

LAVA-vrienden

 

 

Terug

Joomla Template by Joomla51.com