... Lang keken we er naar uit! Het jubileumfeest voor het 20-jarig bestaan van Lava. De datum konden we al héél lang op voorhand in onze agenda schrijven, want zoals steeds worden we héél ruim op voorhand op de hoogte gebracht van alle bijzondere activiteiten. Die verschijnen altijd duidelijk in ons piekfijn verzorgd informatieblaadje dat maandelijks verschijnt. Ook op de mooie website kan je alle info tijdig terugvinden. 

Dat het geen gewoon feestje zou worden was al snel duidelijk. De locatie, de muziek, de dresscode, … 

En inderdaad, iedereen had tijd nog moeite gespaard om er op zijn mooiste bij te lopen. 

Eerst wachtte ons een warme ontvangst met een glaasje bubbels. Het feit dat we nu professionele kelners hadden, maakte dat het bestuur en de leden ook eens echt konden genieten en met de knieën onder de tafel konden blijven zitten. 

De schepen van Cultuur van Hasselt, Karolien Mondelaers, kwam de vereniging ook proficiat wensen. Toen werd het tijd voor het uitgebreid en lekker buffet om daarna snel de beentjes te kunnen losgooien op de dansvloer. Het was gezelligheid troef tot in de vroege uurtjes. 

We wensen het bestuur van Lava een dikke proficiat!!! En dat verdienen ze heel zeker. Bij de start in 1996 was ik niet aanwezig, maar ik veronderstel dat enkele daadkrachtige mensen zich bijeen gezet hebben en wat activiteiten gepland hebben waar je je als single niet het vijfde wiel aan de wagen voelde. Of zij toen hadden kunnen bedenken dat Lava zou uitgroeien tot zo’n grote organisatie… ik betwijfel het. Het bewijst wel dat er steeds een bestuur geweest is dat zich plichtsbewust inzette voor alleenstaanden. Proficiat aan alle voorgangers en aan het huidige bestuur! Maar een bestuur kan dat niet alleen. Het is erg belangrijk dat zij beroep kunnen doen op leden die activiteiten organiseren. Ook aan al deze leden van harte proficiat voor hun bijdrage aan Lava. Het aanbod aan activiteiten is fenomenaal: koken, dansen, wandelen, fietsen, theater, concerten, petanque, skiën, reizen, praatcafé, infoavond, lezingen, citytrips, bowlen, filmavond, … Gezelligheid en vriendschap staan centraal. Het feit dat er nog zoveel mensen bij zijn van het eerste uur spreekt voor zich. Bij Lava ben je altijd welkom. 

DANK VOOR ALLES!

 

Terug/p>

Joomla Template by Joomla51.com